The College Hotel bekroond met awardThe College Hotel bekroond met award
Back Back Nieuws

The College Hotel bekroond met award

10 juni 2024

Tijdens een feestelijke ceremonie is The College Hotel bekroond met de Talkies Terras Award 2024. Het terras van het luxe boetiekhotel, gelegen in het hart van Amsterdam-Zuid, ontving de felbegeerde award vanwege zijn unieke combinatie van elegantie, comfort en service.

Het terras

The College Hotel, gevestigd in een historisch schoolgebouw uit 1894, behoort tot de hotels van Corendon Hotels & Resorts en is onderdeel van de luxelijn Autograph Collection van Marriott Hotels. Het boetiekhotel deelt zijn terras met Restaurant Mondi, een sfeervol restaurant met een Caribische keuken. Het terras zelf, omringd door wellicht de oudste olijfbomen en de hoogste cipressen van Amsterdam, biedt een serene oase midden in de stad. Met stijlvolle zitplaatsen, smaakvolle decoraties en een warme ambiance is het de ideale plek voor zowel ontspanning als culinaire verwennerij.

Een plek voor iedereen

Het winnende terras van The College Hotel is niet alleen geliefd bij hotelgasten, maar ook bij Amsterdammers en buurtbewoners die er vaak te vinden zijn voor een ontspannen middag of een sfeervolle avond. Met een uitgebreide menukaart van Caribisch geïnspireerde fusion gerechten, vergezeld van een ruime selectie wijnen en cocktails, biedt het terras een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere plek om te genieten van een heerlijk samenzijn.

Over de Talkies Terras Award

De Talkies Terras Award wordt jaarlijks uitgereikt door het toonaangevende lifestylemagazine Talkies en is bedoeld om horecagelegenheden te eren die uitblinken met het meest uitzonderlijke terras in Nederland. De award benadrukt het belang en de betekenis van deze locaties als culturele en culinaire hotspots.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!