Back Back Nieuws

Collabor8: teambuilding 3.0 op landingsbaan van Vliegveld Twenthe

13 oktober 2015
Teambuilding 3.0 op de landingsbaan van Vliegveld Twenthe. Dechesne & Boertje organiseerde in het eerste weekend van september een gewaagd en spraakmakend event voor beurshandelshuis Optiver Europe.

De 250 medewerkers van het bedrijf werden na een busrit vanuit Amsterdam gedropt op een onbekende bestemming. Dat bleek de airstrip te zijn van het ontmantelde Vliegveld Twenthe. Met behulp van een iPad en GPS-apparatuur dienden de medewerkers in groepen verschillende opdrachten te voldoen. Geen normale teambuilding activiteiten, maar op maat gemaakte fysieke en intellectuele uitdagingen, die alleen te voltooien waren door nauwe samenwerking.

Een greep uit de opdrachten
Aanwijzingen vinden in een met stoom gevulde ruimte, in beschermende pakken politiehonden op afstand houden, geblinddoekt autorijden over een hindernisparcours op andermans aanwijzingen, schapen hoeden op tempo, ingewikkelde puzzels ontrafelen in Einstein's werkkamer, enzovoort. Elk team was zorgvuldig samengesteld, met daarin onder meer een navigator, een investigator, een communicator, een facilitator, een creator, een innovator en een adventurer. Na afloop was er een diner in een hangar, een groot feest en een overnachting in een glamping (glamorous camping). Een uitgebreid verslag van dit Collabor8 event is te lezen in het komende magazine Events.

Foto: Nico Alsemgeest

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!