Cognito Amsterdam versterkt het team Cognito Amsterdam versterkt het team
Back Back Nieuws

Cognito Amsterdam versterkt het team

09 april 2024

Cognito Amsterdam breidt het team uit met twee nieuwe collega’s. Maxime Helle-de Groot en Bryan Verhage zullen het event- en het content-team van Cognito Amsterdam versterken.

Project Manager Events

Maxime Helle-de Groot gaat aan de slag als Project Manager Events en is onder meer verantwoordelijk voor het jaarlijkse Fund Seminar voor vermogensbeheerders eind september, maar ook voor de andere events die Cognito organiseert voor haar klanten. Maxime heeft een ruime achtergrond als Event- en Projectmanager in de financiële sector en werkte voorheen onder meer bij CFF Communications.

Content Manager

Bryan Verhage neemt de rol van Content Manager op zich en versterkt het content-team van Cognito. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met contentcreatie en accountmanagement. Bryan heeft veel ervaring als Content Executive in de B-to-B-eventsector in Nederland en de DACH-regio.  

Richard Neve, Executive Creative Director Cognito Amsterdam reageert: ‘We zijn blij met de komst van Maxime en Bryan. Dit onderstreept de groeiende vraag van onze klanten naar expertise in eventorganisatie en B-to-B-content. Met hun ervaring kunnen we onze dienstverlening in deze gebieden verder optimaliseren en de volgende stap zetten in onze groeiambities.’

Over Cognito

Cognito is een marketing- en communicatieadviesbureau voor de financiële- en technologiesector. Met kantoren in New York, Amsterdam, Düsseldorf, Londen, Hong Kong, Sydney en Singapore helpen wij bedrijven hun prestaties te verbeteren en hun reputatie te managen. Cognito biedt strategische communicatie, marketing, design, PR en social media ondersteuning.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!