Coca-Cola kersttruck bezoekt Leisure Dome LimburgCoca-Cola kersttruck bezoekt Leisure Dome Limburg
Back Back Nieuws

Coca-Cola kersttruck bezoekt Leisure Dome Limburg

07 december 2017

Coca-Cola rijdt ook dit jaar met de bekende kersttruck door heel Nederland. Op woensdag 13 december staat de truck van 14.30 tot 22:30 uur op de parkeerplaats van het LeisureDome in Limburg. Voor de échte kerstfans is de enige échte Coca-Cola Kerstman ook aanwezig. 

Zelf een kerstboodschap achterlaten

Bezoekers krijgen de kans bij een videozuil een boodschap achter te laten. Deze boodschap is dan later terug te zien op het grote led-scherm dat over de gehele breedte op de Coca-Cola truck hangt. Vervolgens kan men met hun eigen boodschap voor hun persoonlijke kerstheld op de foto. Tevens wordt er een photobooth geplaatst aan de andere kant van de truck zodat bezoekers ook hier op de foto kunnen.

Kerstfair

Het bezoek van de Coca Cola Kersttruck wordt ondersteund door diverse ondernemers van de RodaBoulevard. Vue Cinema’s, Bowlo, Spacejump, Clip n Climb, AH XL, Glowgolf, Parkstad wok en Gamestate. Samen zorgen zij voor een kerstmarkt met verkoopstands en verschillende eet en drink gelegenheden en entertainment voor de kids. Het event eindigt om 22:30 uur. 

Voedselbank Limburg

De eerder genoemde bedrijven zullen tijdens dit evenement Warme chocolademelk, Glühwein en frisdrank verkopen. De opbrengt hiervan wordt door de ondernemers geschonken aan de voedselbank. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!