Back Back Nieuws

Club Vie viert eenjarig bestaan

10 september 2007
Club Vie in Rotterdam viert in het weekend van 13, 14 en 15 september 2007 haar eenjarige bestaan. Tijdens dit jubileumweekend zullen alle wekelijkse concepten vergeten worden, alle dagelijkse sleuren doorbroken worden en zet iedereen zijn verstand op nul om deze drie jubileumdagen aan de Maasboulevard tot een gigantisch succes te maken.  

Bekijk de 14 foto's
Bekijk de 14 foto's in diashow

Op 16 september 2006 was het zo ver, Club Vie opende haar deuren. Met een grandioos openingsfeest was de toon voor de rest van het jaar direct gezet. Sinds die beruchte zaterdagavond zijn er nog vele sexy avonden georganiseerd. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag gaat het dak er tot in de late uurtjes vanaf, en is Club Vie gevuld met de mooiste, gezelligste en meest sexy mensen van Rotterdam en omstreken. Enkele grote namen zoals Roger Sanchez, Tom Novy, Fedde la Grand en Erick E hebben ondertussen een bezoek gebracht aan Club Vie, maar dit zullen zeker niet de laatste helden zijn die achter de chique Dj-booth plaats hebben genomen.


Op donderdag wordt van start gegaan met een housy line-up met namen als Marc Benjamin, Chris Rox, Leroy Styles en last but not least: Benny Rodrigues. De vrijdag zal geheel in het teken staan van eclectische muziek met de helden Irwan, The Flexican en Real el Canario, bijgestaan door alle residents van Haute Couture. Tot slot zal de zaterdag vertegenwoordigd worden door vele residents, aangevuld met Johnny de Mol, het prachtige saxofoongeluid van Ace on Sax en niet te vergeten de muzikale MC Lex Empress.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!