Back Back Nieuws

Club Minister opent deuren in FC Zwolle stadion

16 januari 2012
Initiatiefnemers en producenten Arian van Rijssen en Rob Teitsma zullen vanaf 10 maart a.s. clubavonden laten plaatsvinden in Club Minister, gevestigd in het Eventcenter van het FC Zwolle stadion.

 

Bijzondere uitgaansavond

Zwolle heeft er een tijd op moeten wachten, maar krijgt nu eindelijk een club. Club Minister biedt diverse stijlen (dance-)muziek voor verschillende doelgroepen. Daarnaast zijn in de club alle faciliteiten aanwezig om van elk clubfeest een bijzondere uitgaansavond te maken.

 

Landelijke evenementen

Met een capaciteit van maximaal 1.500 bezoekers is Club Minister niet alleen voor lokale evenementen aantrekkelijk, maar ook voor landelijk bekende evenementen. Zo heeft het Amsterdamse Hed Kandi al een plek in de programmering gekregen en zijn er reeds gesprekken gaande met andere landelijk bekende events.

 

Openingsfeest

Op zaterdag 10 maart vindt de opening van Club Minister plaats. Studio TaS organiseert het openingsfeest en dit zal tevens de terugkeer zijn van het populaire dancefeest Lipgloss. Tot aan de zomer zijn nu 7 evenementen gepland, waaronder edities van Hed Kandi (14 april) en Onlytechno (31 maart). Echter staat niet alleen dance op het menu van Club Minister, ook andere muziekstijlen, zoals 80’s/90’s zullen opgenomen worden in de programmering.

 

Deuren open tijdens thuiswedstrijden

Na thuiswedstrijden van FC Zwolle zal Club Minister haar deuren ook openen. Zo kan de feeststemming van de wedstrijd doorgezet worden. Deze clubavonden zijn niet alleen voor bezoekers van de wedstrijd toegankelijk. Iedereen kan deze avond genieten van de verschillende (talentvolle) DJ’s, die deze avond de beats door de boxen laten knallen.

 

Contact

Meer informatie over Club Minister en de agenda is te vinden op www.clubminister.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!