Back Back Nieuws

Clown Snoepy Entertainment in een nieuw jasje

27 april 2010
Sinds kort is de nieuwe website van Clown Snoepy Entertainment in een nieuw jasje gestoken.Het entertainmentbureau introduceert een klant- en branchegerichte website. Naast de nieuwe vormgeving, biedt de website veel informatie over de verschillende entertainment mogelijkheden en wordt het gebruikersgemak van de bezoeker vergroot. Voor Clown Snoepy Entertainment is de nieuwe website een van de strategieën om zich beter te profileren binnen de zakelijk markt.

Clown Snoepy Entertainment merkte de afgelopen jaren dat de rol van het internet binnen de zakelijk markt hard groeit. Informatie opzoeken op het web en shoppen wordt steeds populairder. Dit hebben zij dan ook vertaald naar een nieuwe strategie: online de beste entertainment beleving neerzetten en het internet gebruiken als leidend servicekanaal.

terugbelverzoek
De website van Clown Snoepy Entertainment kent een aantal nieuwe mogelijkheden. Er is veel achtergrondinformatie en illustratiemateriaal te vinden over de verschillende kindershows, artiesten, attracties en openingshandelingen. Daarnaast is het mogelijk een terugbelverzoek in te dienen, of een uitgebreid aanvraagformulier in te vullen waardoor de klant binnen 24 uur een passende offerte ontvangt. Tot slot is er de mogelijkheid zich aan te melden voor de nieuwsbrief, waardoor de bezoeker op de hoogte blijft van alle nieuws en de maandelijkse aanbieding.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!