CLC-VECTA: wijhelpengraag.nuCLC-VECTA: wijhelpengraag.nu
Back Back Nieuws

CLC-VECTA: wijhelpengraag.nu

20 april 2020

In deze tijd van corona die een ongelooflijke impact heeft op ons sociale en economische leven, is het belangrijk elkaar te ondersteunen, daarbij maakt het helemaal niet uit of je iemand kent; we zijn er voor elkaar. wijhelpengraag.nu is een initiatief van CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche. Instanties, bedrijven en particulieren worden daarom opgeroepen hun vraag voor hulp of ondersteuning voor te leggen aan professionals in de evenementenbranche.

Ondersteuning

‘Onze professionals bieden heel graag ondersteuning bij alles wat er nu (ad-hoc) georganiseerd of geregeld moet worden. Laat de capaciteiten van deze geweldige eventprofessionals niet onbenut!’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Radiospot

Met een radiospot die vanaf vandaag twee weken lang te horen is op NPO Radio 1, NPO Radio 2 Radio 3FM en NPO Radio 5 trapt CLC-VECTA de bijbehorende campagne af. Via de campagnewebsite www.wijhelpengraag.nu brengt CLC-VECTA de vragen en het aanbod van haar leden bij elkaar. Riemer: ‘De hulpvraag kan en mag van alles zijn; van iets maken, ontwerpen of vervoeren/ bezorgen tot digitale support. Een idee van de mogelijkheden is ook terug te vinden op onze website.’ De radiospot is ook te beluisteren via de website van CLC-VECTA.

Waardevolle bijdragen

Omdat alle professionals werken volgens de CLC-VECTA-gedragscode, hebben aanvragers de zekerheid dat ze zakendoen met professionele, betrouwbare partijen. Met wijhelpengraag.nu verwacht de vereniging sociaal en maatschappelijk waardevolle bijdragen te kunnen leveren en daarmee ook te kunnen rekenen op sympathie voor de door de coronavirus zwaar getroffen branche.

Leuk om te melden: de eerste hulpvragen zijn al binnen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!