Back Back Nieuws

CLC-VECTA organiseert HR-Themamiddag in Postillion Hotel Utrecht Bunnik

24 oktober 2013
Een sterk en strategisch HR-beleid met oog voor werkgever en werknemer, vormgegeven op basis van kennis en inzicht, is van groot belang voor elke organisatie. Dat belang wordt, door onder meer de Modernisering van de Ziektewet, enkel maar groter. Tijdens de HR-Themamiddag in Postillion Hotel Utrecht Bunnik praat de CLC-VECTA je bij over de consequenties voor jouw organisatie en hoe je hier als HR / PZ verantwoordelijke op kunt anticiperen. De nieuwe realiteit en maatschappelijke ontwikkelingen stellen je immers voor andere vraagstukken en uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld verzuimpreventie- en begeleiding.

Wat kun je verwachten?
‘Aan de hand van verschillende praktijksituaties (die je bovendien zelf kunt inbrengen) en probleemschetsen, lichten we je toe hoe je signalen kunt herkennen, welke oplossingen en tools je ter beschikking hebt en met welke wetgeving je te maken hebt of krijgt. Daarbij voorzien we je van praktische tips en handvatten voor een juiste handelswijze en aanpak. We brengen op deze dag dus preventie, begeleiding en het juridische- en verzekeringsaspect bij elkaar zodat je van belang, naar inzicht (vaststellen, preventie en verbeteren), naar rendement kunt’, aldus CLC-VECTA.

Kosten en aanmelding
Deze bijeenkomst is, uitsluitend na aanmelding vooraf, voor leden van CLC-VECTA gratis toegankelijk. Niet leden betalen een tegemoetkoming in de kosten voor de catering van € 35,- p.p. Via deze link kun jij je aanmelding in orde maken.

Bron: clcvecta.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!