Back Back Nieuws

CLC-VECTA komt met speciaal lidmaatschap voor young professionals

25 juni 2015
Na de succesvolle lancering van het CLC-VECTA platform voor young professionals ‘Y-Live’ introduceert CLC-VECTA nu een speciale Y-Live lidmaatschapsvorm. Het platform wordt daardoor ook toegankelijk voor werknemers van bedrijven die (nog) geen lid zijn van CLC-VECTA.

'De eerste Y-Live bijeenkomst tijdens event15 bevestigde dat Y-Live heel goed voorziet in de behoefte van jonge, ondernemende branchegenoten om elkaar te ontmoeten, live kennis te delen en met elkaar te sparren over onderwerpen die hen inspireren en te zien waar ze elkaar kunnen versterken. Maar het liet ook zien dat er behoefte was aan een extra lidmaatschapsvorm waarbij young professionals op eigen titel lid kunnen worden zonder dat hun werkgever dat is', aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Y-Live lidmaatschap
Tijdens de Algemene Ledenvergadering gingen de leden unaniem akkoord met het Y-Live lidmaatschap en de bijbehorende voorwaarden; voor € 79,- per jaar ben je lid van Y-Live en kun je deelnemen aan alle Y-Live activiteiten. Deelnemen aan reguliere CLC-VECTA bijeenkomsten kan tegen een gereduceerd tarief. Voorwaarde is dat je niet ouder bent dan 36 jaar en werkzaam bent in de Live Communication branche. Bedrijven die al lid zijn van CLC-VECTA hebben automatisch 1 Y-Live lidmaatschap inclusief.

Activiteiten
De activiteiten van Y-Live zijn in onderwerp en aanpak onderscheidend en sluiten aan bij de behoefte van Generatie Y. Platform Y-Live organiseert 2x per jaar een live bijeenkomst en voorziet daarnaast in contactmomenten en kennis via Facebook, Twitter, webinars en live chats. De activiteiten worden geïnitieerd door platformvertegenwoordigers Robert de Vries (Quality Bookings), Menno de Haan (Vink Standbouw) en Kiki Reijner (MECC Maastricht).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!