Back Back Nieuws

CLC-VECTA geeft verder invulling aan branchebrede aanpak met bestuurswisselingen

30 juni 2014
CLC-VECTA geeft verder invulling aan de branchebrede aanpak van de vereniging met de bestuursbenoeming van een aantal nieuwe, in de branche bekende, gezichten. Maarten van der Vaart van TAUSCH 3D brand sensations is benoemd tot penningmeester en Arjen Lemstra van BrancheContact tot Platformwoordvoerder Evenementen. Jean-Pierre Brouwers van JMT International neemt de rol van Platformwoordvoerder Beurzen over van Maarten van der Vaart.

Optimale invulling aan doelstellingen
De officiële benoeming van de bestuurskandidaten vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 juni jl. ‘De uitbreiding en bestuurswisselingen onderstrepen nog maar weer eens de branchebrede aanpak van de vereniging en weerspiegelen uitstekend de diversiteit van het ledenbestand. Het betekent dat we als vereniging nog beter kunnen inspelen op de behoeften van onze leden en optimaal invulling kunnen geven aan onze doelstellingen’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Huidige bestuur
Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt aldus gevormd door Gert-Jan van den Nieuwenhoff van Ahoy Rotterdam, voorzitter, Maarten van der Vaart van Tausch 3D brand sensations, penningmeester en Jos van den Broek van Fijnevent, secretaris. Tezamen met Jean-Pierre Brouwers, JMT International, Platformwoordvoerder Beurzen, Michiel Middendorf van World Forum Den Haag, Platformwoordvoerder Congressen & Evenementen, Arjen Lemstra van BrancheContact, Platformwoordvoerder Evenementen & Incentives en Brigitte Vis van Jan Vis Artiesten & Evenementen, Platformwoordvoerder Entertainment vormen zij het complete algemene bestuur van de vereniging.

Aanleiding
Maarten van der Vaart heeft de rol van Penningmeester overgenomen van Rob Beens (Boemer Rental Services Group) die na 3 succesvolle termijnen niet meer herkiesbaar was. Daarmee ontstond echter een vacante positie voor een Platformwoordvoerder Beurzen, gezien Maarten van der vaart deze rol de afgelopen 2 jaar op zich nam. De rol van Platformwoordvoerder Evenementen & Incentives is, door het uitblijven van een geschikte kandidaat, het afgelopen jaar door Brigitte Vis gecombineerd met die van Platformwoordvoerder Evenementen. Met de toetreding van Arjen Lemstra zijn alle bestuursposities en daarmee ook de Platformenvertegenwoordiging optimaal ingevuld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!