Back Back Nieuws

CLC-VECTA en BDO gaan partnership aan

18 juni 2015
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication en BDO Accountants & Belastingadviseurs hebben een partnership met elkaar gesloten waarin kennis en ervaring delen met de leden van de vereniging centraal staat.

Kennis, advies en beantwoording van vragen
'Als ondernemer vraagt het nogal wat van je om altijd op de hoogte te zijn van actuele wet- en regelgeving en het laatste nieuws op gebied van accountancy en fiscaliteit. Tel daarbij op de complexiteit die onze branche kenmerkt op dit gebied en je hebt er een dagtaak aan om bij te blijven. CLC-VECTA, als echte ondernemersvereniging, vindt het belangrijk leden ook daarin te ondersteunen met kennis, advies en beantwoording van vragen. Een kennispartner als BDO is daarbij voor ons onmisbaar, we zijn dan ook erg blij met ons gesloten partnership', aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA. 

Jan Vlaanderen, Partner Accountancy & Bedrijfsadvies bij BDO, vult aan: 'De manier waarop BDO in partnerships samenwerkt, kan sterk verschillen. Zo is BDO actief als partner van Ajax en PSV, maar zijn er ook partnerships met Stichting Edukans en de Universiteit van Tilburg. Maar wat alle partnerships gemeen hebben, is dat BDO zich samen met de partner maximaal inzet om kennis en ervaring te delen. Daar komt bij dat we niet alleen fysiek dichtbij zijn, maar ook bereikbaar voor onze klanten en bovendien goed bekend zijn met de Live Communicatie branche.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!