Back Back Nieuws

CLC-VECTA breidt voordelen en gemak voor leden uit met Lyreco

18 december 2013
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication breidt het pakket van lidmaatschapsvoordelen uit door Lyreco als preferred supplier aan de vereniging te verbinden. De samenwerking levert de leden gemak en inkoopkorting bij een betrouwbare, all-round leverancier van kantoorbenodigdheden.

Aanvulling
‘We hebben onze leden gevraagd welke diensten en producten ze nog misten in het aanbod van partners & preferred suppliers en daarin aansluiting gevonden bij Lyreco. Lyreco is totaalleverancier voor alles in en rondom de kantoor- en werkomgeving, waaronder een groot assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen, tegen een goede prijsstelling die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Het is een mooie aanvulling op ons reeds bestaande netwerk van partners & preferred suppliers’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Lyreco is op diverse terreinen van het maatschappelijk verantwoord ondernemen actief. Zo maken zij gebruik van elektrische bestelwagens, hebben we een volledig groene productlijn en maken zij zich met het ‘Lyreco for Education’ programma, hard voor scholing in ontwikkelingslanden. Lyreco behaalde bovendien als eerste in de branche het ISO 14001 certificaat en het FSC certificatie. Zij zijn dan ook dit jaar, voor het tweede jaar op rij, beloond met de European Office Products Award in de categorie MVO.

Assortiment
Lyreco is de totaalleverancier voor de kantooromgeving. Kantoorartikelen, kantoorpapier, facilitaire en IT-gerelateerde producten worden door Lyreco geleverd, maar ook kantoormeubilair. Daarnaast heeft Lyreco sinds 2013 een compleet assortiment PBM’s, Persoonlijke Beschermingsmiddelen, zodat ze ook op het vlak van veiligheid hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!