Back Back Nieuws

Clayton Powell nieuwe Executive Chef in Amsterdam Marriott Hotel

15 juli 2011
Clayton Powell (40) is onlangs begonnen als Executive Chef voor het Amsterdam Marriott Hotel. Hij is in zijn functie verantwoordelijk voor de keukens van het hotel, Midtown Grill restaurant en Sorel’s Midtown Bar and Lounge.

 

Internationale ervaring

Clayton startte zijn carrière in de restaurant business in 1988. In 1995 begon hij in Planet Hollywood als restaurant coördinator en had een actieve rol in het openen van de restaurants in Helsinki en Parijs. In de jaren erna deed hij meer culinaire ervaring op in onder andere Engeland en Spanje. In 2004 versterkte hij het keukenteam van het Hilton Amsterdam Hotel als sous chef, waarna hij ook in de Hilton hotels in Praag en Boekarest werkte.

 

Culinaire kwaliteit

‘Zodra gasten aankomen in een Marriott hotel weten ze dat ze hoge kwaliteit kunnen verwachten in elk aspect van hun verblijf, waaronder het eten. Ik kijk er naar uit met het team zorg te dragen voor steeds verrassende en vernieuwende culinaire creaties waardoor onze gasten steeds terug willen komen in het hotel’, aldus Clayton Powell.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!