Claus Bowling introduceert HyperBowlingClaus Bowling introduceert HyperBowling
Back Back Nieuws

Claus Bowling introduceert HyperBowling

08 augustus 2018

Claus Bowling in Hoofddorp heeft de primeur om als eerste bowlinghuis in Europa het gloednieuwe HyperBowling systeem van QubicaAMF te installeren op de bowlingbanen. Afgelopen juni werd HyperBowling officieel gepresenteerd door QubicaAMF tijdens de Bowl Expo 2018 in Las Vegas. Met de introductie van Hyperbowling brengt QubicaAMF een revolutionaire set van nieuwe bowlinggames op de markt, ontwikkeld rondom een innovatief bumpersysteem. 

Het nieuwe systeem wordt momenteel geïnstalleerd op de banen van Claus Bowling, evenals het BES X Ultimate scoring systeem. Naast de eerste bowling in Europa met Hyperbowling is Claus Bowling ook benoemd tot Official QubicaAMF Showcase Center, wat inhoudt dat Claus Bowling dient als voorbeeldlocatie voor QubicaAMF in Europa voor andere bowlinghuizen.

HyperBowling: een revolutionair nieuw bowlingsysteem 

HyperBowling combineert het plezier van bowling met nieuwe software, futuristische interfaces, lichten en sensoren die samen zorgen voor een unieke bowling experience. De basis van HyperBowling bestaat uit nieuwe bowlingbumpers die onderdeel worden van het spel. Oftewel: nooit meer ‘gutter balls’ in de goot! De opzet van het spel is simpel: gooi je bowlingbal tegen de bumper en vervolgens de pins om te scoren. De LED lichten op de bumpers zijn bewegende targets die spelers moeten raken (of juist niet). De gekleurde doelwitten op de bumpers zijn een vermenigvuldiging van de score waard (2x, 3x…) en elke pin die wordt omgegooid is 100 punten waard. Dus, gooi je een 2x vermenigvuldiger en 8 pins dan scoor je 1.600 punten!

Met HyperBowling en BES X Ultimate introduceert Claus Bowling een perfecte mix tussen bowling en gaming, gecombineerd met high tech en moderne visuele belevingen. Je hoeft geen bowler zijn om te winnen, Hyperbowling is voor iedereen! Spelers kunnen kiezen uit vier verschillende bowlingspellen, elk met eigen moeilijkheidsgraad, uitdagingen of bijvoorbeeld elementen uit videogames. Het BES X Ultimate scoring systeem is ook te gebruiken zonder HyperBowling en zorgt voor nog meer interactie tijdens het bowlen. Denk aan verschillende games, een ingebouwd camerasysteem, chatfunctie met andere banen en diverse thema’s voor kinderfeestjes, Halloween en andere gelegenheden.

Claus Park Collection 

Claus Bowling is onderdeel van Claus Park Collection. Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp: Claus, Courtyard by Marriott hotel en Papa’s Beach House. Claus biedt multifunctionele eventzalen, restaurants, drie escape rooms, een casino en 20 bowlingbanen. Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel heeft 148 hotelkamers en vijf vergaderzalen en breidt momenteel uit met 111 hotelkamers, twee vergaderzalen, een auditorium, twee break-out rooms en foyer. Papa’s Beach House is een goed bewaard geheim in het bos met een restaurant, een eventzaal, twee terrassen en een privé strand.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!