Claudia Termaten nieuwe manager Hotel MariënhageClaudia Termaten nieuwe manager Hotel Mariënhage
Back Back Nieuws

Claudia Termaten nieuwe manager Hotel Mariënhage

11 maart 2021

Op 1 april treedt Claudia Termaten in dienst bij Hotel Mariënhage als hotelmanager. Hotel Mariënhage is in oktober 2019 geopend in Domusdela te Eindhoven en heeft sindsdien meerdere awards in de wacht mogen slepen (Beste Hotel Eindhoven, Hotels.nl  / Publieksprijs Beste Gebouw van het Jaar voor Domusdela, BNA). Met de komst van Claudia haalt LBG Hotels een commercieel organisatietalent in huis dat Hotel Mariënhage nog verder laat uitblinken als dé plek om te overnachten in Eindhoven.

Stevige ervaring

Algemeen directeur Rino Soeters over de toetreding van Claudia Termaten: ‘Hotel Mariënhage is een ongelooflijk mooi hotel in het Domusdelacomplex, een locatie met een bijzondere historische waarde voor de stad Eindhoven dat alle aandacht mag krijgen die het verdient. Het is een bestemming op zich in de stad, een plek waar je absoluut een keer geslapen móét hebben. Claudia heeft diverse management- en salesfuncties vervuld binnen meerdere hotelorganisaties en neemt vandaaruit een stevige ervaring op commercieel en organisatorisch vlak met zich mee. Ze is een natuurlijke communicator die op alle niveaus mensen in beweging brengt om resultaat te halen. Een teamplayer die, ook in samenwerking met onze partners, ervoor gaat zorgen dat iedere gast een 9+ beleving ervaart in Hotel Mariënhage.’

LBG Hotels

Hotel Mariënhage is onderdeel van LBG Hotels, een ambitieuze en snelgroeiende hotelgroep die unieke hotelconcepten ontwikkelt en exploiteert. LBG Hotels heeft hotels in Maastricht, Eindhoven en Amsterdam en breidt in 2022 uit naar Den Haag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!