Back Back Nieuws

Claire Hancer benoemd tot Country Manager UK voor de Efteling

11 februari 2015
Na de succesvolle introductie op de Belgische en Duitse markt wil de Efteling nu ook de positie in het Verenigd Koninkrijk versterken. Daarom stelt het park in Kaatsheuvel Claire Hancer aan als Country Manager UK. Dit is een nieuwe functie binnen de Efteling. Vanuit Verenigd Koninkrijk is Hancer verantwoordelijk voor de introductie van het merk Efteling, de implementatie van groeistrategieën en het opbouwen van samenwerkingsrelaties met onder andere de Engelse Reisindustrie. De benoeming van een Country Manager voor het Verenigd Koninkrijk is in lijn met de doelstelling van de Efteling om uit te groeien tot een internationale bestemming met 5 miljoen bezoeken in 2020.

Claire Hancer
In de Engelse reisindustrie is Claire Hancer een bekende naam. Voorheen was zij vanuit Groot Brittannië al werkzaam voor onder meer Disneyland Parijs, Air France, Royal Caribbean en Visit England. Vanaf februari begint zij in haar nieuwe rol voor de Efteling. Nicole Scheffers, Manager Sales & International bij de Efteling, zegt: ‘We zijn erg blij dat Claire het team komt versterken. Onze plannen voor de komende 5 jaar zijn ambitieus maar met de achtergrond en ervaring van Claire hebben we er alle vertrouwen in dat wij onze doelstellingen kunnen behalen.’ Claire vult aan: ‘Ik ben enthousiast om bij te dragen in de lancering van deze ‘Wereld vol Wonderen’ in het Verenigd Koninkrijk. Ik kijk uit naar de samenwerking met een aantal oude vrienden en het maken van nieuwe contacten.’

ITB Beurs Berlijn
Van 4 tot 8 maart zal de Efteling aanwezig zijn op de ITB beurs in Berlijn. De Efteling is onderdeel van de Holland stand (hal 10.2, stand 101) en zou hier graag partners uit de reisindustrie ontmoeten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!