Back Back Nieuws

CitySense Utrecht lanceert nieuwe website

06 augustus 2014
CitySense Utrecht is verheugd haar nieuwe website aan het publiek te presenteren. Volgens de organisatie een nieuwe site met moderne vormgeving, verbeterde navigatie en vindbaarheid en veel nieuwe mogelijkheden. Een site met meer ambitie. De nieuwe website vervangt de vorige website van CitySense op het hetzelfde adres citysense-utrecht.nl.

De vernieuwde site speelt beter in op de groeiende behoefte aan visuele informatiebehoefte over deze belevingslocatie in Utrecht centrum. Op de site is ook beter onderscheid gemaakt waar het gaat om de drie type evenementen: congressen, evenementen en huwelijksfeesten. Bezoekers kunnen vanaf de homepage al duidelijk een keuze maken.

Waar kan ik parkeren, voor hoeveel mensen kan ik een congres of feest geven, kan ik ook trouwen bij CitySense, waar kan ik overnachten in de buurt en hoe wordt de catering en techniek geregeld? Op deze en nog veel meer vragen zijn antwoorden te vinden op de nieuwe website. Naast feitelijke informatie zijn er ook filmpjes en reacties van opdrachtgevers te zien en zijn social media zoals facebook en twitter geïntegreerd.

'Ik ben heel blij! We zijn er goed op vooruit gegaan, veel vragen worden op voorhand beantwoord voor zowel opdrachtgever als bezoekers van CitySense. De site straalt nog meer uit wie we zijn en waar we voor staan: een zintuigprikkelende evenementenlocatie’, vertelt directeur Dimitri Chalos.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!