Back Back Nieuws

Citymarketing Amersfoort deelt kennis met lokale ondernemers

15 juni 2015
Stichting Citymarketing Regio Amersfoort geeft op woensdag 23, 24 en 25 juni kennisbijeenkomsten voor ondernemers. 23 juni staat in het teken van ‘Maak je eigen online marketing strategie’. De 24ste en 25ste gaan in op het onderwerp ‘Facebook en Video voor ondernemers’. De trainingen zijn onderdeel van een reeks kennisbijeenkomsten waarbij Citymarketing haar kennis deelt met lokale en regionale ondernemers en partners.

De trainingen zijn populair onder ondernemers. Zo werd de eerste kennisbijeenkomst bij De Observant beoordeeld met een 8,7. Voor de aankomende trainingen er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Kennis delen
De organisatie heeft in de afgelopen jaren enorm veel kennis opgedaan over stadspromotie, doelgroepen in binnen- en buitenland en (online) marketing. ‘Door deze kennis over te dragen, zorgen wij er samen met ondernemers en partners voor dat er meer (zakelijk) toeristen, nieuwe inwoners en bedrijven naar regio Amersfoort komen’, aldus Nico de Jong, online marketing specialist. De kennis van Citymarketing wordt niet alleen via bijeenkomsten verspreid, maar ook via blogs op de website en berichten via social media.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!