City Camping in Antwerpen omgetoverd tot openluchtkantoorCity Camping in Antwerpen omgetoverd tot openluchtkantoor
Back Back Nieuws

City Camping in Antwerpen omgetoverd tot openluchtkantoor

19 april 2022

Werken, vergaderen, brainstormen of solliciteren in het groen, met zicht op de Antwerpse skyline? Het kan van 16 tot 20 mei op Kamping Kantoor. Vier Antwerpse ondernemers transformeren City Camping op Linkeroever in één groot openluchtkantoor. Het wordt de allereerste outdoor co-workingplek van ons land. Kamping Kantoor verwelkomt niet alleen freelancers en co-workers, ook bedrijven kunnen even letterlijk out of office gaan.

 

De voorbije twee jaar is de manier waarop we ons werk organiseren radicaal veranderd. Het kantoor heeft na COVID-19 een comeback gemaakt, thuiswerk is een blijver, en we gaan tegenwoordig zelfs op workation om werk en vakantie te combineren. Maar geen enkele exotische locatie kan op tegen werken met zicht op de Antwerpse skyline. Daarom toveren vier Antwerpse ondernemers van 16 mei tot 20 mei City Camping op Linkeroever om in Kamping Kantoor. 'Het wordt de allereerste outdoor co-workingplek in ons land', zegt Brechtje, een van de organisatoren. 'Veranderen van omgeving geeft de creativiteit en de productiviteit een boost. Kamping Kantoor combineert het beste van twee werelden: de inspirerende werkplek en het sociaal contact dat thuiswerkers missen.

Werken met uitzicht

'Iedereen is welkom: freelancers die niet graag alleen werken, co-workers die nu al samenhokken en dat eens op een andere locatie willen doen, bedrijven die eens buiten de vier muren van hun kantoor willen breken. Ze krijgen op Kamping Kantoor een plek om te vergaderen, te brainstormen en te netwerken. Het is een unieke kans om eens een ander gezicht te tonen. Waar zouden (potentiële) klanten of sollicitanten het liefst langskomen? In een duffe vergaderzaal, of in een idyllisch outdoor kantoor midden in het groen dat uitkijkt op de kathedraal en het MAS?'

Alternatief voor het kantoor of thuiswerk

Werken op Kamping Kantoor kan voor één dag, voor een paar dagen of voor een hele week. Met of zonder overnachtingen. Kamping Kantoor heeft een programma samengesteld met inspirerende keynotes, netwerkmomenten, sport- en ontspanningssessies,… maar die zijn uiteraard volledig vrijblijvend. Lokale ondernemers uit de buurt zorgen voor eten en drinken, maar deelnemers kunnen evengoed hun eigen potje koken, zoals op elke camping.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!