Circuit Zandvoort tekent samenwerking Witte Kruis EvenementenzorgCircuit Zandvoort tekent samenwerking Witte Kruis Evenementenzorg
Back Back Nieuws

Circuit Zandvoort tekent samenwerking Witte Kruis Evenementenzorg

18 februari 2020

Witte Kruis Evenementenzorg is Medical Partner van Circuit Zandvoort. Algemeen directeur Circuit Zandvoort Robert van Overdijk en Commercieel Directeur van Witte Kruis Evenementenzorg Marcel van Pijkeren tekenden begin februari de samenwerkingsovereenkomst.

Medische zorg

De komende drie jaar zal Witte Kruis Evenementenzorg tijdens alle evenementen op het circuit medische zorg verlenen aan de coureurs, bijbehorende teams, officials en medewerkers van het circuit. Vanuit een schitterend nieuw Medical Center op Circuit Zandvoort.

De grootste ambulancedienst van Nederland

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening op evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar hulpverlening gespecialiseerde ambulanceverpleegkundigen, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de recent vastgestelde veldnorm Evenementenzorg. Alle hulpverleners van Witte Kruis die actief zijn in de autosport hebben een speciale training van de KNAF gevolgd toegespitst op de medische hulpverlening in de autosport. Witte Kruis Evenementenzorg is ook preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF).

Hulpverlening op evenementen en festivals

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg. Met ruim 35 jaar ervaring in de zorg staat de grootste ambulancedienst van Nederland garant voor hoogwaardige kwaliteit van acute hulpverlening. Het team van gekwalificeerde professionals bestaat uit ambulancemedewerkers en artsen in actieve dienst. Daarnaast beschikt Witte Kruis Evenementenzorg over gekwalificeerde EHBO- ers met aanvullende specialisaties. Hulpverleners die zich elke dag met passie inzetten voor het verlenen van goede zorg. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!