Back Back Nieuws

Christmas Party Time and New Year's Eve in Rotterdam

11 november 2014
Elk jaar bruist Rotterdam van feestelijke evenementen, de prachtig versierde straten, sfeervolle kerstetalages en mensen die zich hullen in warme winterkleding. De kerstdagen zijn misschien wel de leukste feestdagen van het jaar. Iedereen komt bij elkaar, er wordt lekker gegeten en de verhalen van het afgelopen jaar worden verteld. Is het niet de leukste tijd van het jaar? Dan toch zeker de meest sfeervolle.

Om de feestdagen in stijl te vieren, biedt Raderstoomboot De Majesteit meerdere dinnercruises aan. Op donderdag 25 december de X-Mas Dinnerparty en op 31 december 2013 is er een spetterende Oudejaarsparty. Speciaal voor bedrijven is er de X-mas Edition op 19 en 20 december.

Beetje bling
Genieten van creatieve kookkunsten en van de lieve mensen om je heen. Dat doe je deze maand natuurlijk in een feestelijk interieur. Een beetje bling en kaarslicht zorgen voor een intieme sfeerbeleving. Niet over-the-top, maar met een dinnercruise, waarbij gasten verwend worden met heerlijk eten & drinken, verrassend entertainment en zoals het op een echt schip betaamd: er wordt gevaren. Met de originele stoommachine uit 1926, die voor de gasten vanaf het hoofddek te bewonderen is, wordt het gevoel van cruisen onder stoom weer tot leven gebracht.

Rotterdam
De skyline van Rotterdam en het imposante havengebied is elke keer weer een bijzonder gezicht en zeker tijdens de feestdagen zal dit steeds wisselende uitzicht een mooi decor van de dinnercruise zijn. De moderne bruggen, de nostalgie van Hotel New York, de 
SS Rotterdam, de bedrijvigheid van de containeroverslag.

Voor wie in 2015 een nieuwjaarsbijeenkomst wil organiseren biedt de rederij op zaterdag 
17 januari een dinnercruise waarbij feestelijk het nieuwe jaar wordt ingeluid. Aanmelden kan al met 2 personen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!