Christmas at Claus & Papa's Beach HouseChristmas at Claus & Papa's Beach House
Back Back Nieuws

Christmas at Claus & Papa's Beach House

27 november 2018

Over vier weken is het kerst en breekt de gezellige periode met familie en vrienden weer aan. Claus en Papa's Beach House bereiden zich voor en zorgen dit jaar voor sfeervolle en onvergetelijke dagen met een ruime keuze uit culinaire diners (van Italiaans shared kerstdiner tot Papa's Christmas Dinner), live muziek, bowling en kids area in The Patio.

Papa's Christmas Dinner

'Bring your family & friends' want herinneringen ontstaan aan tafel en dat is waar het tijdens kerst bij Papa's om draait. Ook dit jaar worden gasten ontvangen met een welkomstdrankje en genieten vervolgens van een culinair 4-gangen Papa's Christmas Dinner met live muziek van de charmante Ravenna Moscoso. Een intieme plek in de bossen en prachtig liggend aan het water.

A very Italian Christmas

Het Italiaanse restaurant Paparazzi Terrazo & Bar is dé plek om kerst in warme en ongedwongen sfeer te vieren. Gasten genieten van een Shared Family Christmas menu waar de Italiaanse klassiekers als vitello tonato en tiramisu uiteraard niet ontbreken.

A Brazilian Christmas tradition to celebrate

Kerst bij BARRACA Rodizio Grill & Bar staat in het teken van de liefde voor eten, gezelligheid en entertainment. Naast de ruime keuze uit starters en side dishes op de fresh market table, genieten gasten van heerlijk gegrild vlees dat de Passadores voor hen aan tafel afsnijden en een fantastisch dessert. De kerstdagen bij Barraca worden omlijst door optredens van de Braziliaanse zanger Celio Roberto Silva (alle dagen) en de charmante Ravenna Moscoso (eerste en tweede kerstdag). Het Barraca Christmas Dinner is incl. welkomstbubbels en drankenarrangement.

(Hyper)Bowlen tijdens kerst

Voor of na het kerstdiner gezellig een uurtje (cosmic) bowlen maakt het kerstbezoek aan Claus of Papa's Beach House helemaal af. Dit jaar kunnen gasten ook kiezen voor het nieuwe HyperBowlen waarbij het draait om: hit the targets, hit the pins! Gooi één keer en probeer de lichtgevende targets en vervolgens zoveel mogelijk pins te raken. Vanzelfsprekend met de beste kersthits op de achtergrond. Nieuw dit jaar met kerst is dat gasten ook in de bowling kunnen dineren!

Claus & Papa’s Beach House: Home of the Christmas celebrations

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!