Back Back Nieuws

Christian Farla terug in Nederland met nieuwe show Night of Illusions

15 oktober 2015
Na een tournee in Duitsland, een deelname aan Britain’s Got Talent en het behalen van een finaleplaats in het Duitse tv-programma Das Supertalent, is de Rotterdamse illusionist Christian Farla weer te zien in Nederland. Farla’s nieuwste theatershow Night of Illusions heeft alle ingrediënten voor een spectaculaire en bovenal magische avond. Omlijst door videoanimatie, hightech sound en lichteffecten brengt de illusionist een mix van vingervlugge magie, onnavolgbaar snelle verschijningen, zwevende dames, verdwijningen en adembenemende ontsnappingsacts. Night of Illusions is van 3 december 2015 tot en met 27 februari 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Het geheim van onsterfelijkheid
De met twee internationale Merlin Awards bekroonde illusionist Christian Farla speelt de hoofdrol van De Magiër in het betoverende familieavontuur Night of Illusions. Vergezeld door zijn ‘Geestige’ Butler (Dave van der Wal) gaat Farla op zoek naar het geheim van onsterfelijkheid. Deze spannende reis brengt hen bij het Victoriaanse Slot Farlastein, waar de twee het moeten opnemen tegen een ijzersterke Poortwachter, een verleidelijke Zwarte Weduwe (Bianca Farla), een Steampunk Agente (Jilly Knol) en een Victoriaanse Vampier (Laura Weers). Alle kasteelbewoners bezitten bovennatuurlijke krachten en al gauw ontdekt De Magiër dat niet alles is wat het lijkt in dit verlaten spookslot.

Humor, illusies en sensatie
Farla is al jaren een gevestigde naam in de showbizz. In zijn nieuwste, 100 minuten durende show, waagt Christian zich wederom aan de spannendste illusiestunts, waaronder de nog nooit eerder vertoonde Black Scorpion Escape. Farla en zijn team staan met deze nieuwe show garant voor een spectaculair avontuur vol humor, illusies en sensatie. Night of Illusions gaat in première op 7 december 2015 in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Maar voordat het zo ver is, vertrekt het gezelschap op 27 oktober naar China om de show op te voeren op het internationale circusfestival in Zhuhai.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!