Back Back Nieuws

ChildsLife viert tiende verjaardag met kids event

27 september 2006
Stichting ChildsLife viert op woensdagmiddag 4 oktober 2006 haar tiende verjaardag met een groots ChildsLife Kids Event. In De Lichtfabriek in Haarlem zorgen bekende artiesten voor een muziek- en theatershow voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Op het programma staan onder andere Kim-Lian, Gebroeders Ko (Toeter op mijn Waterscooter) en Bob & Bee. ChildsLife ambassadeurs Dominique van Vliet en Rob Geus nemen de presentatie voor hun rekening en kinderen van Danscentrum Marcella van Altena geven een super dansshow weg.

Met het Kids Event, van 14.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur) tot 16.00 uur besteedt Stichting ChildsLife aandacht aan haar 10-jarig jubileum; een kaartje voor het event kost dan ook 10 euro (exclusief reserveringskosten). Kaartjes zijn te koop bij de VVV-kantoren Haarlem, Zandvoort en IJmuiden of telefonisch te bestellen via TopTicketLine 0900 300 5000 (EUR 0,45 per minuut).

EHBO Diensten Nederland is sponsor van de dag. Deze organisatie steunt al enkele jaren bijzondere projecten, waarbij kinderen geholpen worden in hun toekomst en bestaan. De hulpverleners kunnen dan natuurlijk nu niet ontbreken bij een evenement als het ChiltsLife Kids Event.

Stichting ChildsLife richt zich op twee belangrijke aspecten van een kinderleven:
onderwijs en voeding. Het gaat voornamelijk om arme kinderen, straatkinderen en (aids)weeskinderen. Voor deze kinderen bouwt en onderhoudt ChildsLife scholen, waar ze naast onderwijs een maaltijd krijgen, 365 dagen per jaar. Voor meer dan 15.000 kinderen per maand. Voor deze kinderen is de school meer dan alleen een school; het is hun "thuis".

Het ChildsLife Kids Event wordt mede mogelijk gemaakt door: Radio 538, De Lichtfabriek, BOOM! EXPERIENCE, Bizon Buitenreclame, TopTicketLine, Happy Radio, BWS Excelsior en EHBO Diensten Nederland.EHBO Diensten Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!