Back Back Nieuws

Chefs van Hutten koken in Jamie Oliver's Fifteen

17 mei 2016
In samenwerking met Food Revolution Ambassador Terri Salminen organiseren Hutten en Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam het Fifteen’s Food Symposium tijdens Food Revolution day op 20 mei 2016. Een gratis event dat voor iedereen toegankelijk is en waar chefs samen met het publiek gaan koken.

Hutten is ervan overtuigd dat goed eten en drinken bijdragen aan je vitaliteit en daarmee je prestaties. Internationale topchef Jamie Oliver is net als Hutten een voorvechter van goed, vers en echt eten. Dit jaar organiseert hij voor de vijfde keer de Food Revolution Day; een dag om mensen te laten zien dat vers eten niet alleen lekkerder is, maar dat het veranderen van je voedselkeuze je ook gezonder en gelukkiger kan maken. Over de hele wereld vinden op die dag tal van activiteiten plaats. Hutten sluit zich graag aan bij dit initiatief en organiseert op 20 mei samen met Terri Salminen, super ambassador Nederland voor Jamie's Food Revolution, en Jamie Oliver’s restaurant Fifteen in Amsterdam het Fifteen’s Food Symposium.

Fifteen’s Food Symposium
Dit jaar staat de Food Revolution Day op 20 mei in het teken van het samen koken en genieten van gezond en lekker eten. En tijdens het Fifteen’s Food Symposium is dat precies wat er gaat gebeuren. Toegewijde chefs en food influentials koken samen met alle aanwezigen allerlei verschillende gerechten. Dit event is gratis en voor iedereen toegankelijk. Als bezoeker ben je vrij om mee te doen aan de kookworkshops en demonstraties. De line-up bestaat uit een team van internationale chefs van Hutten. Verder zijn er Food Revolution Ambassadors aanwezig van over de hele wereld en natuurlijk wordt Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam vertegenwoordigd door chef-kok Michael Verswijveren en een grote groep leerlingen van Fifteen. Tot slot zijn er nog veel meer voedingsdeskundigen, food-stylisten en toegewijde foodbloggers aanwezig.

Basistechnieken van de chef
Weten hoe je moet koken, is een vaardigheid voor het leven. Zelf koken is leuk en geeft je de regie over je eigen gezondheid. En weten hoe je moet koken is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Met een paar basistechnieken die je altijd kunt gebruiken, zonder dat het uitmaakt welke ingrediënten beschikbaar zijn of hoeveel tijd je hebt, kom je echt al een heel eind. Tijdens het Food Symposium delen de chefs hun kennis en technieken met alle aanwezigen. Daarbij maken ze gebruik van Jamies Cook for Your Life-recepten en recepten van Hutten-chefs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!