Back Back Nieuws

Chefkoks met zeventien sterren koken voor ontwikkelingsproject

08 mei 2007
Chefkoks
uit heel Nederland, sommeliers en maîtres, culinaire organisaties,
horecaleveranciers, opleidingen en evenementenorganisaties, in totaal
zo'n 250 personen, werken belangeloos mee aan een groots benefietgala
op 11 juni in Slot Zeist. Mede organisator is Rookie Entertainment van
hogeschool INHOLLAND, voor Media en Entertainment, afdeling Events. In
samenwerking met Guido Nijssen, hoofdredacteur restaurantgids Lekker,
Leo van Eeghem, voorzitter van de sector restaurants van Koninklijke
Horeca Nederland en Jan van Lissum, directeur Wine & Food
Association en hoofdredacteur restaurantgids GaultMillau.

Dit
benefietgala is een initiatief van de onlangs opgerichte Demo Kitchen
Foundation. De doelstelling van de foundation is het verzorgen van
educatie met betrekking tot voedselproductie en voedselveiligheid in
ontwikkelingslanden.

Dertien topchefs, met zeventien sterren,
zoals onder andere Cees Helder, voorheen restaurant Parkheuvel
Rotterdam, Sergio Herman van Oud Sluis, Jacob-Jan Boerma van de Leest
en Mario Ridder van de Zwethheul werken samen tijdens het galadiner in
de verschillende stijlkamers van Slot Zeist. Het evenement wordt
omlijst met feestelijke muzikale optredens, performers en
kleinkunstenaars.

De Demo Kitchen Foundation verwacht door
middel van het evenement sponsoren en donateurs te werven voor deze
projecten in verschillende landen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!