Back Back Nieuws

Chef Treeswijkhoeve kookt in pop-up restaurant op Buitenplaats Amerongen

12 oktober 2015
Chef Dick Middelweerd van tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve kookt 10 november 2015  met zijn equipe in een pop-up restaurant op de historische locatie Buitenplaats Amerongen. Het pop-up restaurant is een initiatief van Amerongse ondernemers Peter-Paul Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen en Nico van Donkelaar van de Olijfolie Shop, die eerder al met veel succes tweesterrenchef Edwin Vinke naar Amerongen haalden.

Dick Middelweerd en zijn team verzorgen 10 november een eenmalig pop-up vijfgangendiner waarin een aantal van zijn fameuze Brabantse signatuurgerechten, zoals het worstenbrood, de op cederhout gerookte zalm in sigarendoos en de prol. Locatie is het onlangs vernieuwde Koetshuis van de historische Buitenplaats Amerongen.

Sterrenchef EN dj
Initiatiefnemers Peter-Paul Swijnenburg en Nico van Donkelaar: ‘We zijn er trots op dat Dick Middelweerd zijn restaurant in Waalre wilde verlaten om hier in Amerongen te koken. Hij neemt zijn volledige team mee om onze gasten de totaalbeleving van De Treeswijkhoeve te geven. Niet alleen het eten, maar ook de tafelaankleding en ambiance in het Koetshuis is helemaal op tweesterrrenniveau. Sommelier René Tabbers van De Treeswijkhoeve selecteerde een aantal prachtige wijnen en we sluiten af met een afterparty in de historische stallen. Wat misschien niet algemeen bekend is, is dat Dick Middelweerd ook actief is als dj. Hij zal tijdens de afterparty de muziek verzorgen, het wordt een spetterende avond!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!