Chassé Theater produceert Hollands knalfeestChassé Theater produceert Hollands knalfeest
Back Back Nieuws

Chassé Theater produceert Hollands knalfeest

29 mei 2018

Op 1 juni organiseert het Chassé Theater voor de derde keer op rij de Hollandse Avond. Een grootse, uitverkochte feestavond voor wel 1.300 liefhebbers van het Hollandse genre. Het betreft een eigen productie van het theater en het idee deze feestavond te organiseren is ontstaan tijdens een wintersportuitje van een groep collega's van het Chassé Theater.

Idee uit de eigen organisatie

Initiatiefnemer van de avond John Luijten, facilitair coördinator van het theater, vertelt dat er binnen het theater functie-overschrijdend wordt gewerkt. 'Ik ben natuurlijk geen theaterprogrammeur maar het Chassé Theater staat open voor ideeën vanuit de hele organisatie en mijn idee werd opgepakt.' John is al jaren groot liefhebber van het Hollandse genre en bezoekt regelmatig soortgelijke feesten. 'John kent het publiek, weet welke artiesten we dit jaar móeten hebben en wat deze avonden zo gezellig maakt,' vertelt Fabian Pikula, programmeur bij het Chassé Theater. 'Het theater programmeert voor een breed publiek en de Hollandse Avond draagt zeker bij aan de ambitie aanbod voor iedereen te hebben.'

Grote namen

Met namen als André Hazes, Snollebollekes, John West, Arjon Oostrom en Frank Smeekens zijn alle 1.300 tickets voor de avond verkocht en zal het feest op vrijdag 1 juni los barsten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!