Chassé Theater organiseert toonaangevend galaChassé Theater organiseert toonaangevend gala
Back Back Nieuws

Chassé Theater organiseert toonaangevend gala

11 april 2019

Met gepaste trots heeft Chassé Theater weer vorm mogen geven aan het Chassé/BoArte Gala. Het eerste gala vond plaats in 2002 rondom de voorstelling Titanic en nu, in 2019, waren het Metropole Orkest en Shirma Rouse middelpunt van het evenement.

Initiatiefnemer voor het gala is het Chassé Theater en Stichting BoArte is al vanaf het eerste gala bij deze netwerkavond aanwezig. Zij levert hiermee een bijdrage aan de bevordering van het culturele klimaat in de stad en aan de aantrekkingskracht voor economische activiteiten in de regio.

Het gala kenmerkt zich door de altijd sfeervolle, exclusieve aankleding van Oogenlust en de hoogstaande culinaire invulling van Maison van den Boer. Dit jaar is er voor gekozen om aankleding, catering, wijnen en drukwerk geheel af te stemmen op de lente. Er is gekozen voor een driegangen, niet alledaags souper na het concert wat de avond vult met extra allure en exclusiviteit.

Gastvrijheid van Brabants niveau

Met bijna 25 jaar ervaring is het Chassé Theater toonaangevend op het gebied van theaterarrangementen en zakelijke evenementen. Professionele begeleiding vóór en tijdens het evenement, een breed scala aan cateringmogelijkheden, excellente faciliteiten voor grote groepen en gastvrijheid van Brabants niveau staan garant voor bijzondere theateravonden.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!