Charme hotel Chateau de Raay overgenomen door Fletcher HotelsCharme hotel Chateau de Raay overgenomen door Fletcher Hotels
Back Back Nieuws

Charme hotel Chateau de Raay overgenomen door Fletcher Hotels

03 februari 2023

Hotelketen Fletcher Hotels neemt per 1 maart a.s. het 4-sterren Charme Hotel Château De Raay in Baarlo over. Het karakteristieke en historische 13de eeuws kasteelhotel in Limburg, gelegen in een veelzijdige en natuurrijke omgeving, is een mooie toevoeging op het huidige aanbod van Fletcher. De hotelketen is met de overname van het hotel met 12 hotels, ruim vertegenwoordigd in de provincie Limburg. 

De teller loopt op 

De grootste hotelketen van ons land is in de jaren uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 110 hotels door Nederland waar zo’n 5000 medewerkers werkzaam zijn. De groei van Fletcher zet gestaag voort met de overname van Charme Hotel Château De Raay in het Limburgse Baarlo nabij Venlo. CEO Pillows Hotels Loes Dingemans zegt het volgende over de verkoop van het hotel in Baarlo: ‘Pillows Charme Château de Raay is een heerlijk hotel waar we heel veel gasten in de watten hebben mogen leggen. Het was een moeilijk besluit, echter is het vanuit strategisch oogpunt de juiste keuze voor Pillows Hotels.’

 

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet voor de overname van het hotel per 1 maart 2023. Inmiddels is ook het personeel ingelicht. Voor hen heeft de overname geen nadelige gevolgen, zij gaan allemaal over naar de nieuwe werkgever. Fletcher Hotels zet met de overname de teller op 111 hotels in Nederland en is met 12 veelzijdige hotels, ruim vertegenwoordigd in de provincie Limburg.

Rijke historie

Het hotel, van oudsher Kasteel de Raay, dat in maart verder zal gaan onder de Fletcher vlag, heeft een rijke historie. Het uit de middeleeuwen daterende kasteel met landgoed is sinds 1326 in het bezit geweest van verschillende adellijke families, waarna het in 1937 in gebruik werd genomen als klooster voor nonnen.

Sfeervol en historisch kasteelhotel

Het hotel is eigentijds ingericht en beschikt over 50 comfortabele kamers waaronder enkele luxe suites. Daarnaast heeft het verschillende private dining ruimtes, karakteristieke zalen, een fitnessruimte en een hooggewaardeerd restaurant met terras. Per 1 maart a.s. zal Fletcher Hotel Château De Raay onder de Fletcher vlag gasten ontvangen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!