Back Back Nieuws

Chantal Musquetier, nieuwe hoofd marketing ALDA Events

12 maart 2013
Chantal Musquetier (1976) is per 1 maart jl. hoofd marketing bij ALDA Events. Deze personele aanvulling komt voort uit de groei, die ALDA Events op dit moment doormaakt op nationaal en internationaal niveau. Chantal, voorheen head of media marketing bij Disney, zal zich met name richten op de brandpositionering om hiermee ALDA Events meer op de kaart te zetten.

Chantal Musquetier was sinds 2005 werkzaam bij The Walt Disney Company, waar zij onder andere verantwoordelijk was voor de lancering van de Disney televisie kanalen in Nederland en Belgie. Daarvoor werkte zij 10 jaar voor Walibi/Six Flags in Nederland. Bij ALDA Events zal Musquetier, buiten het vermarkten van bestaande events, zich gaan richten op de brandpositionering van ALDA Events en het door ontwikkelen van de internationale strategie.

Aan de weg getimmerd
ALDA Events heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Met wereldwijde, producties als A State of Trance en met de Armin Only Mirage Tour heeft dit Amsterdamse evenementenbureau zich internationaal op de kaart gezet. Komende maanden staan bol van de grote producties; A State of Trance, I Am Hardwell, City Moves en Ibiza.

Groei
Met een team van 12 vaste medewerkers en een aantal freelancers werkt ALDA Events keihard om succesvolle evenementen neer te zetten. Directeur/ eigenaar Allan Harderberg  is blij met de uitbreiding van het management team, dat verder bestaat uit David Lewis, Allan Harderberg en Dennis de Bruin. ‘ALDA Events is enorm aan het groeien, met Chantal als aanvulling op ons team, kunnen we deze groei doorzetten en met al haar ervaring onze internationale ambities waarmaken’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!