Château St. Gerlach wint award Beste Vergaderlocatie 2021Château St. Gerlach wint award Beste Vergaderlocatie 2021
Back Back Locaties

Château St. Gerlach wint award Beste Vergaderlocatie 2021

27 januari 2022

Tijdens de uitreiking van de Meetings Award 2021 werd de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2021’ uitgereikt aan Château St. Gerlach. Floris Kemper, Directeur/Gastheer van Château St. Gerlach, nam samen met Eigenaar/Algemeen directeur Camille Oostwegel de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2021’ in ontvangst. Château St. Gerlach dankt de award met name aan het multifunctionele St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve dat sinds begin 2017 een toevoeging is aan het landgoed.

St Gerlach Paviljoen

Achter de kasteelhoeve (1668) die als toegangspoort tot landgoed Château St. Gerlach fungeert, ligt het St. Gerlach Paviljoen. Het paviljoen, met een capaciteit tot wel 1000 personen, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. Het is de tweede keer in vier jaar tijd dat Château St. Gerlach de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar’ wint.

Trots

‘Landgoed Château St. Gerlach is een inspirerende locatie voor kleine en grote vergaderingen door de onbeperkte mogelijkheden die het vergaderpaviljoen biedt. Ik ben er trots op dat we deze bijzondere plek, de Limburgse gastronomie en gastvrijheid met gasten mogen delen’, zegt Floris Kemper. Ilona van Rooij, Director Sales & Revenue, vertelt: ‘Wij zetten stappen om de komende jaren echt van beleving naar betekenis te gaan, met intuïtieve service en gastronomische topprestaties. Duurzaamheid staat hierin centraal met het beschermen van de prachtige natuur om ons heen, het onderhouden van het monumentale erfgoed, maar ook innoveren met duurzame oplossingen bijvoorbeeld voor onze vergaderfaciliteiten. We zijn erg dankbaar voor deze erkenning en we blijven graag nog vele jaren onze gasten verrassen en inspireren met ons unieke landgoed.’

Fotograaf: Etienne van Sloun

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!