Back Back Nieuws

Cepari Strandgolf Open 2007 groot succes

09 oktober 2007
De tweede editie van het grote strandgolfevenement in Scheveningen, het Cepari Strandgolf Open 2007, is wederom een groot succes geworden. Door het mooie weer afgelopen weekend waren er ruim 50.000 bezoekers naar Scheveningen gekomen, die allen getuigen waren van dit evenement. Door het succes zal er volgend jaar ook een strandgolfevenement op Texel plaatsvinden met speciale (bedrijfs)arrangementen.

Leontine Smith, organisator & initiatiefnemer van het Cepari Strandgolf Open 2007: “We hadden natuurlijk prachtig weer, waardoor het nog specialer was om op het strand van Scheveningen te staan golfen, terwijl er tienduizenden bezoekers langslopen op de boulevard en het strand. In 2008 vinden er voor het eerst twee officiële strandgolfevenementen plaats: op 16, 17 en 18 mei op Texel en 26, 27 en 28 september voor de derde keer in Scheveningen. Dan wordt e.e.a. nog grootser opgezet en zal de organisatie ook talloze (bedrijfs)arrangementen aanbieden om op dit golfevenement in te haken.”

Zowel het strandgolfen, de Posthoorn Driving Range, het Golfdorp, de Golf on Tour golfsimulator en de NGF Fun Factory werden druk bezocht. Hierdoor kon de organisatie € 5.500 ophalen voor het goede doel Right to Play.

Erica Terpstra, die de prijsuitreiking van de Topgolfdag verzorgde en zelf in Scheveningen woont, noemde dit evenement een aanwinst voor de badplaats. Volgend jaar wordt het Cepari Strandgolf Open 2007 voor de derde keer georganiseerd in Scheveningen op 26, 27 en 28 september 2008.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!