Centraal Museum en Qeet gaan samenwerkenCentraal Museum en Qeet gaan samenwerken
Back Back Nieuws

Centraal Museum en Qeet gaan samenwerken

21 maart 2023

Centraal Museum Utrecht gaat samenwerken met Qeet als preferred partner. Met een capaciteit tot 550 personen een mooie locatie voor verschillende soorten evenementen. ‘We zijn ontzettend enthousiast en blij om samen te werken met Centraal Museum. Een schitterende locatie met veel mogelijkheden. We zijn al bekend in en met de buurt, want we zijn regelmatig bij de aangrenzende Nicolaïkerk.
 

‘De Nicolaïkerk en Centraal Museum delen samen zo’n mooi stuk historisch Utrecht. In hun schitterende tuin wordt je omarmt door kunst, cultuur en historie. We kijken uit naar vele mooie events samen’, aldus Thijs Bakx, mede-eigenaar Qeet. ‘Wij hebben al een Green Key keurmerk maar willen graag een extra groene stap zetten. Daar kan de catering van Qeet ons flink bij helpen, wij kijken uit naar deze inspirerende samenwerking’, aldus Merel Vens, Hoofd Commerciële Zaken, Centraal Museum. 

Centraal Museum

In hartje Utrecht vind je het oudste stedelijk museum van Nederland: het Centraal Museum. Niet alleen een schitterend museum, maar ook een evenementenlocatie, waar je volledig omarmt wordt door kunst en cultuur. Gevestigd in het middeleeuwse Agnietenklooster, liggen de moderne Tuinzalen en de klassieke Nicolaïkerk waar jij jouw event kan organiseren. 

Qeet

Een gemiddelde maaltijd op jouw bord is goed voor maar liefst 30.000 voedselkilometers. En daar betaalt onze natuur de prijs voor. We moeten stoppen. We kunnen stoppen. Stoppen met het afleggen van al die onnodige voedselkilometers. Wij zijn Qeet en we zijn dagelijks bezig om een duurzamere en socialere voedselketen te creëren. Op onze unieke locaties delen wij de smaken uit de buurt. Lokaal, heerlijk en eerlijk. Goed voor jou en goed voor de buurt. Voor elk evenement: congres, beurs, bijeenkomst, vergadering, seminar, borrel, feest, bruiloft, teambuilding of festival. We ontwikkelen en produceren verse, gevarieerde, gezonde en seizoensgebonden gerechten. Ontbijt, lunch, diner of snacks. Samen met onze lokale makers uiteraard.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!