Center Parcs viert 50 jaar met investering van ruim één miljard euroCenter Parcs viert 50 jaar met investering van ruim één miljard euro
Back Back Nieuws

Center Parcs viert 50 jaar met investering van ruim één miljard euro

21 augustus 2017

Center Parcs viert dit jaar haar 50ste verjaardag. Een halve eeuw geleden was Center Parcs de eerste speler in de recreatiesector die een nieuwe manier van vakantie vieren introduceerde. De zitkuil, kleuren-tv, open haard, centrale verwarming en het subtropisch zwemparadijs waren innovatief en baanbrekend en zetten de standaard in vakantieland. Ook nu en in de toekomst wil Center Parcs haar gasten blijven verrassen en daarom investeert zij in een grootschalige upgrade van de parken naar de nieuwe (levens)standaard. Niet alleen in nieuwe parken, maar ook in bestaande vinden aanpassingen plaats met nog luxere accommodaties en nieuwe vormen van beleving. Alles staat in het teken van het zo comfortabel mogelijk maken voor de gasten en ‘het echt even samenzijn moment’ tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Echt even samenzijn ook voor bedrijven

Na 50 jaar kent iedereen Center Parcs. Gedurende deze levenscyclus is met behulp van de afdeling Business Solutions (MICE & Special Events) ook aandacht voor de ‘zakelijke gebruiker’ gekomen. Vandaag de dag biedt Business Solutions met haar unieke parken en accommodaties een zeer breed scala aan zakelijke oplossingen variërend van: vergadering, bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, zakelijke overnachting, bedrijfsfeest, exclusieve park uitkoop en cadeaubon.

Je kunt het zo gek niet bedenken of Center Parcs Business Solutions heeft een tailormade oplossing om ‘het echt even samenzijn moment’ ook voor bedrijven onvergetelijk te maken.

Bekijk in 1.5 minuut de #TailormadebyCP campagne. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!