Center Parcs stelt zich met Meetings & Events opnieuw voor aan zakelijke marktCenter Parcs stelt zich met Meetings & Events opnieuw voor aan zakelijke markt
Back Back Nieuws

Center Parcs stelt zich met Meetings & Events opnieuw voor aan zakelijke markt

06 februari 2023

Center Parcs verandert de naam van haar zakelijke tak. Met de naamsverandering naar ‘Center Parcs Meetings & Events’ bekrachtigt zij de investeringen van de afgelopen jaren in haar business centers en het zakelijke product. Daarbij helpt de naamsverandering om zakelijke klanten een duidelijker beeld te geven wat betreft de mogelijkheden die Center Parcs biedt op zakelijk gebied. Met een vernieuwd aanbod van vrijwel alle overnachtingsmogelijkheden, is het organiseren van meetings en events in de parken van Center Parcs steeds aantrekkelijker voor een brede zakelijke doelgroep. 

Ware transformatie van de parken bieden nieuwe mogelijkheden

De afgelopen jaren investeerde Center Parcs 740 miljoen euro in haar parken en daarmee hebben de parken een ware transformatie ondergaan. In mei 2021 werd daarnaast het nieuwe strategische plan Reinvention 2025 gepresenteerd. Dit omvat niet alleen de vernieuwing van bestaande parken, maar ook een uitbreiding van het aanbod aan ervaringen, met nog meer duurzame initiatieven en lokale projecten. Deze innovaties worden geïllustreerd door de nieuwe merkpositionering, gecombineerd met een gloednieuwe visuele identiteit, die op 4 januari werden geïntroduceerd.

De merkpositionering richt zich niet alleen op de corebusiness van de organisatie, maar ook in de benadering richting de zakelijke gast. ‘Als organisatie willen wij ook specifiek deze doelgroep uitnodigen om opnieuw kennis te maken met ons unieke zakelijke aanbod onder de titel Center Parcs Meetings & Events’, vertelt Eelco van Schellebeek, Country Sales Manager van Center Parcs en Sunparks in Nederland.

Duurzaam samenkomen en unieke ervaring

Van Schellebeek kijkt samen met zijn Belgische collega Axel Waelbers, Country Sales Manager en verantwoordelijk voor de Belgische markt, vol vertrouwen vooruit: ‘De afgelopen jaren is onder andere veel tijd en geld geïnvesteerd in hetgeen iedereen kent van Center Parcs; de natuur, de accommodaties, de restaurants, de Aqua Mundo en de leisure activiteiten, maar daarbij ook in de zakelijke faciliteiten, zoals de business centers. Met de oplevering van deze locaties net voor of tijdens de COVID19 periode was het lastig om dit onder de aandacht te brengen van onze zakelijk gast. Nu zien we de vraag naar duurzaam samenkomen en de wens om unieke ervaringen met collega’s en relaties toenemen. Center Parcs Meetings & Events antwoordt vandaag én morgen op die behoeften’, zo stelt Waelbers.

Center Parcs Business Solutions wordt Center Parcs Meetings & Events

Bij de nieuwe positionering hoort ook een nieuwe naam en Waelbers en Van Schellebeek zijn blij met deze naamswijziging. Van Schellebeek: ‘Onze afdeling vervult vrijwel elke behoefte vanuit de (zakelijke) markt welke binnen de reguliere processen van onze organisatie niet standaard wordt ingevuld. Hierbij kun je denken aan, meetings, teambuilding activiteiten, cadeaubonnen als relatiegeschenk, tijdelijke woonruimte voor expats of werkprojecten, exclusieve park uitkoop voor een uniek bedrijfsevent tot aan B2C partnership evenementen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of wij bieden een oplossing. Met de naamsverandering naar de meer sprekende naam: Center Parcs Meetings & Events, willen we de zakelijke markt nog duidelijker aanspreken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!