Back Back Nieuws

CB&I wint de prijsvraag van EV-entertainment

07 juli 2011
Vele inzendingen zijn er binnen gekomen op de prijsvraag van EV-entertainment met vele goede antwoorden, toch kan er maar één de winnaar zijn. CB&I Lummus, een Internationaal ingenieursbedrijf in energie en industrie van natuurlijke bronnen, heeft de prijsvraag gewonnen en vorige week hebben de ‘geluksvogels’ een energieke, inspirerende en muzikale middag beleefd in DJ School Zuid-Holland.

 

Persoonlijke muzieksmaken

De winnaars van de prijsvraag zijn ontvangen in de studio van DJ School Zuid-Holland alwaar ook groepen tot 14 deelnemers per workshop kunnen rouleren. Tussen de bedrijven door werd er veel over muziek gesproken. ‘De persoonlijke voorkeuren liepen sterk uit één en dat maakt muziek en het werken met muziek nu juist zo leuk. De heren houden zich dagelijks met techniek bezig en al vrij snel hadden zij de technische aspecten van het DJ vak goed onder de knie. Met techniek alleen kom je er echter niet’, vertelden DJ Miss Smile en DJ No Sugar.

 

De kunst van DJ zijn

‘Je publiek heeft ook verschillende muziekvoorkeuren, is in een bepaalde stemming, moet over een drempel en de dansvloer opkomen en verwacht dan ook een echte show te zien van de DJ. Na een muzikale, inspirerende en gezellige middag vertrokken de heren uit Gorinchem om in eigen omgeving deze bijzondere ervaring te delen’, aldus DJ Miss Smile en DJ No Sugar.

 

Meer informatie is te vinden op www.ev-entertainment.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!