Back Back Nieuws

Cateringconcept van RAI wint zilveren UFI Operations & Services Award

09 mei 2015
Hartverwarmend Amsterdam, het regionale cateringconcept van Amsterdam RAI, is door de organisatie van UFI (The Global Association of the Exhibition Industry) verkozen als tweede in de categorie ‘Innovative Catering Concepts’ in de UFI Operations & Services Award competitie. Amsterdam RAI gebruikt bewust ingrediënten die komen uit de regio Amsterdam.

De UFI Operations & Services Award wordt uitgereikt aan bedrijven die vernieuwende, innovatieve, originele, effectieve en duurzame cateringconcepten hebben gerealiseerd. Tijdens de UFI Operations and Services Meeting in Londen op donderdag 23 april jl. presenteerden naast Amsterdam RAI, Suntec (Singapore) en ExCel (London) hun case study. Aanwezigen bij deze meeting konden stemmen op hun favoriete cateringconcept. Suntec (Singapore) is uiteindelijk door UFI uitgeroepen als winnaar van deze award en Amsterdam RAI is tweede geworden.

Hartverwarmend Amsterdam
Het vernieuwende cateringconcept zorgt ervoor dat alle gasten van de RAI kunnen genieten van seizoensgebonden en regionale producten. De hartverwarmende Amsterdamse ingrediënten zijn duurzaam en diervriendelijk. Naast het bevorderen van lokale producten, is het concept ook gericht op duurzaamheid. Zorgboerderijen, kleine lokale boerderijen en melkveebedrijven zijn leverancier en ook een belangrijke inspiratiebron voor het keukenteam. Het is een geweldige manier om evenementbezoekers uit de hele wereld de kwaliteit van producten uit Amsterdam te laten ervaren.

Rientz Mulder, executive chef bij Amsterdam RAI zegt het volgende over het innovatieve concept: ‘Amsterdam RAI richt zich steeds meer op het proactief aanbieden van duurzame producten, diensten en oplossingen. Ons cateringaanbod vernieuwen wij zodat het blijft aansluiten bij wat onze gasten verwachten. Het verduurzamen van ons cateringassortiment is hier onderdeel van. Hartverwarmend Amsterdam is een mooie stap in de gewenste richting’.

Foto: Rientz Mulder (Executive chef bij Amsterdam RAI)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!