Catering Lokaal investeert in nieuwe breakout-rooms Catering Lokaal investeert in nieuwe breakout-rooms
Back Back Nieuws

Catering Lokaal investeert in nieuwe breakout-rooms

19 juni 2018

De Woonindustrie, de meest centrale vergader- en congreslocatie van Nederland, midden in de driehoek A27-A12-A2, beschikt vanaf nu over maar liefst 10 splinternieuwe subruimtes in diverse soorten en maten. Daarmee geeft De Woonindustrie, het interieurcentrum van Nederland, een doeltreffend antwoord op vragen uit de markt.

Inspiratie en frisse wind

'Het unieke aan De Woonindustrie is dat we hier de jongste trends in woondesign combineren met het nieuwe vergaderen. We merken steeds meer dat bedrijven op zoek zijn naar inspiratie en naar vergaderlocaties off-the-beaten track', vertelt Brian Schoonderbeek, eigenaar van Catering Lokaal dat hier zijn thuisbasis heeft. 'Eén van de pijlers van het nieuwe vergaderen is authenticiteit. Opdrachtgevers gaan niet meer voor standaard vergaderarrangementen in ruimtes zonder daglicht, maar zoeken in een locatie een energieboost die hun boodschap kracht bijzet'. Zoals bij de Woonindustrie, letterlijk vergaderen tussen de nieuwste collecties en noviteiten van interieuraanbieders.

Veelzijdig

Met die energie in gedachten heeft Catering Lokaal haar subzalen flink onderhanden genomen en een dynamische look&feel gegeven. Elke ruimte heeft een eigen(wijze) identiteit en uitstraling welke perfect aansluit bij het design van het pand. De subs zijn alle verschillend van sfeer en formaat maar zullen altijd inspireren. Daarmee sluiten ze perfect aan bij de meest uiteenlopende vragen.

Capaciteit, daglicht en parkeren

De Woonindustrie heeft naast de grote hoeveelheid karakteristieke subzalen nog vele pluspunten in huis. Er zijn 1200 gratis parkeerplaatsen en een tram voor de deur, een indrukwekkend atrium waar het daglicht royaal binnenstroomt met een capaciteit tot 1500 personen. Tevens is er via een interne doorloop een combinatie mogelijk met beurslocatie De Beursfabriek van 13.000m2.

Authenticiteit op tafel

Een ander USP van De Woonindustrie is dat Catering Lokaal er de culinaire gastvrijheid verzorgt. Dat betekent dat er uitsluitend het beste van het beste van lokale leveranciers op tafel komt. De werkwijze daarachter is even slim als smakelijk. Met de visie in gedachten 'Wat je van dichtbij haalt, is lekkerder', scant Catering Lokaal de omgeving af op prijswinnende leveranciers of bedrijven met grote naam en faam. Alleen deze toppers komen in aanmerking voor een samenwerking met Catering Lokaal. Het gevolg? Passie en ambacht op uw evenement! En laat dat nou precies zijn wat de congresganger van nu zoekt...

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!