Back Back Nieuws

Catalogus van Trends for Rent/BloemBloem nu ook online beschikbaar

24 oktober 2014
Verhuur- en decorbedrijf Trends for Rent/BloemBloem wil zich duidelijker profileren in de markt. 'De afgelopen jaren kregen we regelmatig de vraag naar een compleet overzicht van ons assortiment. We beschikten wel over de webshop van Trends for Rent en het brandbook van BloemBloem maar misten hierin de combinatie van materialen en foto’s', legt directeur Richard Verhoef uit.

Wat staat er in?
Naast het reguliere verhuur assortiment glazen, servies, serveer en apparatuur artikelen, staan ook alle collecties van BloemBloem er in. Helemaal nieuw zijn de thematische decors, deze foto’s geven een impressie van diverse sferen. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Downloaden, e-mailen of opsturen
Op beide websites is het eenvoudig om online door de catalogus heen te bladeren in een Flash-versie. Uiteraard is er ook een optie om een PDF-versie te downloaden, deze kan ook geopend worden op tablets. Om de catalogus per post te versturen is een USB-stick ontwikkeld vraag deze gerust aan, hier staan ook nog mooie extra’s op. De reden dat we niet hebben gekozen voor een gedrukte versie is omdat we het assortiment constant uitbreiden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!