Back Back Nieuws

Carrièrebeurs voor de mode in BrandBoxx Almere

10 augustus 2010
FashionUnited organiseert op woensdag 6 oktober de vijfde editie van 'Work in Fashion', de carrièrebeurs voor de mode. Dit jaarlijkse evenement helpt fashion professionals hun loopbaan te optimaliseren en direct in contact te komen met modebedrijven uit zowel wholesale als retail. 'Een dynamisch programma te samen met een bedrijvig beursplein in BrandBoxx Almere maakt de carrièrebeurs bij uitstek geschikt om te kennis en ervaringen uit te wisselen met (toekomstige) collega’s in de modebranche,' vertelt Yuri Wouda van FashionUnited Media.

Franchise in Fashion
Uniek is deze editie de introductie van ‘Franchise in Fashion’, een samenwerking tussen FashionUnited Franchise en EFC groep. Op de ondernemersbeurs vinden (startende) ondernemers tal van interessante modeformules en volop ondersteuning bij het ontwikkelen van een strategisch plan en het vinden van specialistisch advies.

De diepte in
In meer dan 50 stands tonen tientallen modebedrijven hun visie over het werken in de mode. Bezoekers kunnen terecht voor informatie, advies en carrièreperspectieven. Tevens kan men tijdens aantal korte presentaties, trainingen en een separaat congres de ‘diepte in’ en kennis nemen van de uiteenlopende expertises die op de beurs vertegenwoordigd zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!