Carlton President sponsort kerstdiner Nationaal OuderenfondsCarlton President sponsort kerstdiner Nationaal Ouderenfonds
Back Back Nieuws

Carlton President sponsort kerstdiner Nationaal Ouderenfonds

20 december 2018

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert ook dit jaar kerstdiners voor ouderen om hen samen te brengen. Maar liefst 500 ouderen krijgen een volledig diner aangeboden. Op die manier komen zij in contact met mensen uit de buurt, zodat zij ook na de feestdagen meer aanspraak hebben. Carlton President zette zich maandag 17 december met liefde in om hen ook een gezellige avond te bezorgen. Zo'n 80 ouderen kwamen hiervan genieten in One24, het nieuwe restaurant van Carlton President.

Carlton President is op een doordeweekse dag een levendige ontmoetingsplek waar ondernemers met elkaar op verschillende locaties door het hotel heen werken aan ideeën, die de wereld beter maken. Ook worden daar bijvoorbeeld hackathons en allerlei andere creatieve brainstormsessies georganiseerd.

Ouderen delen wijsheden met generatie van de toekomst

Op 17 december zette Carlton President haar huis open voor ouderen die de generatie die nú hard werkt aan de toekomst, iets mee kunnen geven. Zij hebben de ouderen gevraagd welke wijsheid zij de volgende generatie willen meegeven, de generatie die nu dagelijks in hun hotel aan de toekomst ideeën werkt. Deze wijsheden en ideeën hebben zij opgeschreven en verzameld en hangen tot en met de kerstdagen centraal in de lobby van het hotel. Zo worden de ideeën en wijsheden van de ouderen gedeeld met de generatie van de toekomst.

Bart Blikman: 'Carlton President is altijd bezig om de relatie tussen hospitality en ideeënontwikkeling te versterken. Hoe kunnen wij als hotel zo goed mogelijk ondernemers ondersteunen, die in ons huis aan de ideeën van de toekomst werken? Het leek ons een leuk idee om de wijsheid van ouderen aan hen door te geven. Op die manier proberen wij zo goed mogelijk ideeën verder te helpen.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!