Carlton President Hotel ondersteunt #onzeheldinDemiCarlton President Hotel ondersteunt #onzeheldinDemi
Back Back Nieuws

Carlton President Hotel ondersteunt #onzeheldinDemi

17 juni 2019

Carlton President Hotel ondersteunt regelmatig maatschappelijke projecten en wil als werkgever ook graag bijdragen aan de ambities van haar medewerkers. Op 6 juni heeft Demi Edwards met haar team maar liefst 8.000 euro in ontvangst mogen nemen ten behoeve van onderzoek naar kanker. Demi, Conference & Event Executive binnen het Carlton President Hotel, liep onlangs de 14 kilometer lange Alpe d'Huez. Via vlogs, blogs en de social media kanalen konden gasten en geïnteresseerden met #onzeheldinDemi meeleven.

De afgelopen 12 weken waren spannend voor Demi en Carlton President. Demi wilde haar omgeving trots maken door de fameuze berg te bewandelen en het is gelukt! Wekenlang leefden haar trotse collega's mee en was het ook voor hotelgasten mogelijk om geld te doneren voor Demi's avontuur. Daarnaast werden haar voorbereidingen gefilmd en kreeg zij veel reacties en tips via de social media kanalen van Carlton President.

De wereld beter maken

Carlton President is het hele jaar door een levendige ontmoetingsplek waar ondernemers met elkaar op verschillende locaties door het hotel heen aan ideeën werken die de wereld beter maken. Carlton President staat inmiddels ook bekend als een maatschappelijk betrokken bedrijf die graag bijdraagt aan mooie projecten in de omgeving van Utrecht en daarbuiten. Zo sponsorden zij kerstdiners voor 80 eenzame ouderen via het Nationaal Ouderenfonds, boden zij mee op het eerste vaatje Hollandse Nieuwe ten gunste van de stichting Mag Ik Dan Bij Jou en steunen zij binnenkort stichting MIND met het event Last Man Standing.

Bart Blikman, General Manager: 'We zijn ongelooflijk trots op onze heldin Demi! Carlton President waardeert het enorm dat zij zich inzet voor anderen en we hebben als hotel op diverse manieren bijgedragen om haar reis tot een succes te maken. In de toekomst zullen wij als bedrijf de ruimte blijven geven aan de maatschappelijke ambities van onze medewerkers. Dit vinden wij belangrijk, omdat er op die manier direct een wezenlijke bijdrage kan worden geleverd aan het welzijn van mensen.'

Demi Edwards, Conference & Event Executive: 'Voor mij persoonlijk was dit een enorme uitdaging en een onvergetelijke ervaring. Ik waardeer het heel erg dat mijn werkgever mijn inzet en persoonlijke doel zoveel aandacht heeft gegeven, de steun van mijn collega's heeft ontzettend bijgedragen aan mijn succes!'

Bekijk Demi haar hele reis, inclusief vlogs naar Alpe d'HuZes op: www.carlton.nl/president/nieuws/onze-heldin-demi

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!