Back Back Nieuws

Carlton Oasis viert 20 jaar bestaan

09 mei 2008
Het “Hotel Management International” opende op 28 april officieel de deuren van het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse. Wat begon als een middelgroot bedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig internationaal hotel. Carlton Oasis behoort tot de Carlton Hotel Collection met 7 hotels in Nederland, 2 hotels in het Verenigd Koninkrijk en 1 hotel in België. Gelegen ten zuidwesten van Rotterdam, in het dynamische havengebied, bleek het hotel een zeer geslaagde formule.

Bedrijven uit de regio, maar ook daarbuiten, maken veelvuldig gebruik van de 139 hotelkamers en het Congress Center met maar liefst 10 vergaderzalen. Van topconferentie tot productpresentatie, van consumentenbeurs tot feestelijk evenement.

In 1998 werd het tienjarig bestaan gevierd met het slaan van de eerste paal die voor een verdubbeling van de capaciteit ging zorgen. Inmiddels bestaat het hotel uit 139 luxe hotelkamers (met o.a. luxe suites) 10 vergaderzalen, brasserie, Engelse pub, business center, uitgebreid health center en een unieke ronde Ballroom.

Op zondag 8 juni wordt het 20-jarig bestaan uitgebreid gevierd met een open dag. Op deze dag mag iedereen een kijkje nemen voor en achter de schermen van het hotel en vinden er diverse activiteiten voor jong en oud plaats. Voor meer informatie over de open dag zie ook www.carlton.nl/oasis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!