Back Back Nieuws

Carlson Wagonlit Travel kondigt nieuwe aanstellingen binnen executive team aan

26 januari 2016
Carlson Wagonlit Travel (CWT) maakt drie nieuwe aanstellingen bekend binnen haar wereldwijde Executive Team. Deze verschuivingen in het management team zijn van kracht met ingang van 1 februari.

Andrew Waller
Andrew Waller - CWT's huidige President, Europe, Middle East & Africa – neemt een nieuwe rol aan als Executive Vice President, Global Business Transformation. In deze functie zal Waller zich richten op het verder optimaliseren van de efficiëntie van de organisatie, alsmede het hervormen van het CWT bedrijfsmodel met het oog op de toekomst. Waller zal opereren vanuit Parijs en Londen.

Kelly Kuhn
Kelly Kuhn - CWT's huidige President Asia-Pacific – neemt de functie van Waller over als President, Europe, Middle East & Africa & Global Partners Network. Ze zal werkzaam zijn vanuit Londen.

Kai Chan
Kai Chan, General Manager voor CWT Zuidoost Azië wordt President Asia Pacific, en daarbij lid van het wereldwijde Executive Team. Ze zal haar functie uitoefenen vanuit Singapore.

Expertise en ervaring
Zowel Waller, Kuhn als Chan zullen in hun nieuwe functie direct rapporteren aan Doug Anderson, President & CEO. Anderson over de nieuwe aanstellingen: ‘Andrew, Kelly en Kai hebben allen aantoonbare successen geboekt binnen de CWT-organisatie. Hun expertise en ervaring zal ons helpen om CWT verder richting te geven in de nabije toekomst. Ik kijk ernaar uit om samen met hen te werken aan een versterking van ons aanbod aan klanten wereldwijd.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!