Back Back Nieuws

Canal Bike viert 25-jarig bestaan

06 april 2009
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Canal Bike organiseerde Canal Company
vorige week een unieke vlootschouw. In de Amstel kwam de gehele vloot van het bedrijf bij elkaar, wat een indrukwekkende kijk op 25 jaar Canal Company opleverde.

Inmiddels maken naast de waterfietsen ook Canal Bus, Canal Hopper en Holland International Rondvaart deel uit van Canal Company.

Zondag 5 april was de officiële verjaardag van Canal Bike en ter gelegenheid daarvan mocht iedereen op die dag gratis waterfietsen door de Amsterdamse grachten.

Over Canal Company
In 1984 deed Canal Company met Canal Bike waterfietsen haar intrede in de Amsterdamse grachten, toen een nieuw toeristisch vermaak. Na het succes van Canal Bike volgden, onder de naam Canal Bus, de lijndiensten per boot langs alle hoogtepunten van Amsterdam. Met 3 routes en 16 haltes die bij de belangrijkste musea, winkelgebieden en attracties liggen, biedt het hop on hop off systeem van deze Canal Bus de bezoeker van Amsterdam een prachtige manier om vervoer en sightseeing in de binnenstad te combineren. In juni 2005 heeft Canal Company Holland International Rondvaart overgenomen en is daarmee marktleider in de grachten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!