Back Back Nieuws

Cabrio's topless bij Autotron Rosmalen

13 mei 2015
Cabrio’s. Daar draait het allemaal om bij Autotron Rosmalen in het weekend van 22 en 23 augustus. Dan vindt namelijk de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen. Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen, een locatie van Libéma, kan het publiek zich vergapen aan  de meest bijzondere uitvoeringen van auto's, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden.

De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. Deze editie wordt extra zomers, want we gaan topless! Liefhebbers van cabrio’s kunnen hun hart ophalen met vele klassieke, maar ook splinternieuwe cabriolets. Daarnaast reizen ook diverse clubs af naar Rosmalen om hun mooiste oldtimers aan iedereen te showen.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers is een bezoek aan één van de vele kramen welhaast een must. Tussen de duizenden onderdelen, die daar vaak voor een luttel bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres! Gewoon kijken en genieten van al het moois kan natuurlijk ook.

De beurs is geopend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 van 10.00 tot 17.00 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!