Back Back Nieuws

Cabaretduo Mier wint 'Ovatie' troffee

17 december 2007
Cabaretduo Michel Verheijden en Erik Kuperus, samen beter bekend als ‘MiER’, waren de favorieten van het enthousiaste publiek tijdens de 12e editie van van het Deltion Cabaretfestival 2007 in Zwolle. Ze ontvingen de Deltion Cabarettrofee ‘Ovatie’. MIER is met hun improvisatiecabaret zeer geliefd tijdens evenementen.

Geen vakjury, maar het onbevangen, gemêleerde publiek bepaalde zaterdagavond in Zwolle wie de winnaars van de 12e editie van het Deltion Cabaretfestival 2007 werden. Vooral hun improvisatievermogen, interactie, energie en spitse humor vond bij het publiek grote bijval en bezorgden het kramp in de kaken. Met een gemiddelde beoordeling van 8.9 werd zelfs historie geschreven. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de cabaretfestivals in Nederland dat de winnende voorstelling volledig geïmproviseerd is.


Uit handen van het presenterende duo Cabaret Zinloos ontving MiER ‘Ovatie’, de bronzen Deltion Cabarettrofee vergezeld van een geldprijs. Tijdens de voorstelling werd MiER ondersteund door Emiel van Rijthoven op de toetsen en Ivo Bergmans deed de techniek.


MiER gaat vanaf eind januari het programma ‘chirurgenwerk’ presenteren op RTL4 en hebben ze de samenwerking gezocht met Blue Luna om hun bedrijfstheatershows ‘Buiten Bedrijf’  en {IDD} te gaan boeken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!