Back Back Nieuws

BYLEI ontwerpt Bavaria Brew Lab in Parijs

27 juni 2014
Le Carroussel du Louvre, gelegen in het 1e arrondissement van Parijs was vorige week het episch centrum van The Consumer Goods Forum Summit, met dit jaar als thema: ‘Growth Through Change’. Bavaria is partner en deelnemer van dit high level retail congres, en presenteerde in ‘The Innovation Zone’ een zogezegd wereldprimeur onder de brouwerijen: alcoholvrij bier op fust.

BYLEI, reeds jarenlang partner van Bavaria, ontwierp een standconcept- en ontwerp, dat innovatie, creativiteit en groei symboliseert en vertaalt: het Bavaria BREW LAB. Een futuristisch standontwerp, waarin transparante leidingen verwerkt zijn waardoor ‘bier’ circuleerde. Bavaria presenteerde de retail branche vier merken, achttien verschillende smaken en de allernieuwste brouwtechnieken, geëxporteerd aan honderdtwintig landen wereldwijd.

Bezoekers aan de stand, waaronder de TV chef Jamie Oliver, konden live kennis maken met de diensten, brands en uiteraard de bieren van Bavaria. BYLEI zegt trots te zijn op het ontwerp en de realisatie van deze stand. ‘We bewijzen hiermee uitzonderlijke innovaties op wereldniveau te kunnen presenteren en realiseren, uiteraard in nauwe samenwerking met Bavaria’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!